onsdag 18 november 2009

What I long for...

Usch vad höstgrått det är ute nu hörrni... Hann se en glimt av solen imorse, men det verkar som att den övergav oss ännu en gång. Men såna här dagar passar jag på att drömma mig bort till varmare breddgrader och längta efter saker jag ser fram emot! Vad längtar ni efter?

Detta längtar jag efter just nu:
♥ Tills mitt kli är borta så jag dra på mig lite heta underkläder och förföra min sambo...
♥ Våren, vårkänslor och allt annat trevligt som spirar där i april.
♥ Löning!
♥ Nästa resa till solen.
♥ Julafton.
♥ Shottar, partyklackar och rumpskak till bra musik! (Kanske det jag längtar mest efter).

9 kommentarer:

 1. Tillagg; nasta resa till Amsterdam - shottar, partyklackar och rumskak! :D

  SvaraRadera
 2. Och! Vem ar din sambo lilla Liin? Har blev man da uppdaterad! :)

  SvaraRadera
 3. Åh, men det har gått så fort min fina Nique! Han bara flyttade in en dag, men det är trevligt. Nu är du inte den enda som har samboprövning hehe.. Funderar starkt på Amsterdam, nyår var det eller? ;)

  SvaraRadera
 4. Vad roligt och mysigt for dig! Bara du blir av med ditt kli, haha.. fick mig ett gott skratt innan jag laste vad kliet verkligen var!
  Ja, nyar eller whenever.. du ar alltid valkommen! :)

  SvaraRadera
 5. Hihi, trodde du det var crabs eller? ;) Hade ju iofs varit sjukt kul men så är icke fallet! Haha.. Men jag är sjukt sugen på nyår. Är det någon annan som ska ner? Är sjukt less på nyår by Sthlm..

  SvaraRadera
 6. Haha ja jag trodde ju det! Men tyckte du var lite val oppen sa anade att det var nagot annat. Hm, ja jag har ju bjudit in tjejerna med ingen har ens svarat sa antar att dom inte vill komma, tyvarr!
  Men det kommer lite andra svenskar, Jerrys vanner!

  SvaraRadera
 7. Hahaha.. Ne jag såg det på facebook. Men jag är som sagt sugen.. Kanske tar med mig Andreas då om det skulle funka? Min sambo alltså.. Ville mest inte åka flygplan själv haha. Men ryanair hade billiga biljetter?

  SvaraRadera
 8. Absolut! Bada ar sa valkomman sa! Ska prata med J men tror han bara blir glad om du tar med din man, vi far horas mer om det asap!
  Ja, har inte kollat ryan pa ett tag nu men dom hade billiga nyss iaf, till eindhoven :) Man far dock ta tag i en timme eller sa, men det e ungefar lika langt som fran A'dam.

  SvaraRadera
 9. Ja verkligen, om inte annat kommer jag fan själv.. Måste bara kolla upp hur jag jobbar runt nyår, men jag tror jag är ledig! FEST! Men biljetterna är fortfarande skitbilliga beroende lite på hur länge man stannar och så! Men får man slagga hos er, eller hur är det tänkt? :)

  SvaraRadera